Zakaj se moramo ženske konstantno boriti z orgazmi?

Ženske smo pozabile našo vlogo. Današnja družba nas sili, da smo nekaj, kar ni zapisano v naših dušah. Zakaj?

Skozi zgodovino patriarhata smo bile ženske ponižane, zažgane, razvrednotene, posiljene, izmučene, podrejene in utišane. A vseeno smo se borile naprej. Borile za svoj glas, svoje telo, svojo svobodo, svoje pravice.

Izborile smo si tisto, kar nam po naravi pripada in nam je odvzel moški. Hvala našim prednicam, da so svoja življenja podarile borbi za naše pravice in svobodo. Borba je bila edini način, ki smo ga poznale. Edini način, da preživimo v takšni družbi.

A sedaj smo tu in se še vedno borimo. Prestopile smo mejo vloge ženske in začele vstopati v vlogo moškega. Začele smo se poistovetiti z moško energijo, močjo, uspehom. Vse želimo postoriti same.

Izgubile smo sposobnost, da se prepustimo življenju, moškemu. Izgubile smo sposobnost, da spustimo kontrolo. Da samo smo, ustvarjamo in gremo s tokom. Da kreiramo.

In to se odraža tudi v naših orgazmih in seksu. Težko prepustimo moškemu, da nas vodi.

Prav tako se težko prepustimo užitku.

Vstopimo v svojo žensko energijo, dovolimo si biti me. Divje, glasne, nore. Ženske, ki uživajo v užitku. Ženske, ki se poslušajo in slišijo.

Orgazem je val. Ne moremo ga prisiliti, ne moremo ga sami umetno priklicati. Lahko pa se mu prepustimo in ga zajahamo.

In bolj kot ga bomo čakale, bolj kot ga bomo zahtevale, manj bo prihajal. Potrebno se je prepustiti naravi in pustiti vetru, da naredi svoje. Da razburka morje in nam prinese točno to, kar potrebujemo.

Orgazem. Užitek. Srečo. Čustva. Svobodo. Žensko.