a

Za triggerji se skriva užitek

Evo, pa sem začela malo bolj uživat. Že cel teden pijem samo iz kristalnih kozarcev. Ja, unih na peclje. Zakaj bi jih šparala za posebne priložnosti enkrat na 10 let, ko pa lahko uživam vsak dan?

Aja pa voda ma tut boljši okus. Hehe placebo, ampak kar naj bo.

Trigger. Sprožilec čustev v nas. Jeza, žalost, ljubosumje … Dokler nisem vedela kaj to so, jih nisem ne znala prepoznati ne odpraviti. Trigger je vse kar ti gre na živce. Neka oseba reče neko besedo in to v tebi sproži proces. Tega procesa se lahko zavedaš, lahko pa tudi ne. In v teh procesih začnejo prihajati na plano naši podzavestni vzorci zaviti v čustva.

Sedaj, ko se zavedam triggerjev, sem jim hvaležna. Ker na plano prinesejo vzorce, ki jih ne želim več imeti. Ki mi ne služijo. Programe, ki niso moji. Ki sem jih prevzela od družbe, družine, partnerjev. Ko si dovoliš dojemati triggerje in se začneš spuščati vanje – od kod izvirajo, kaj skrivajo, zakaj so se sprožili – zrasteš. Ker začneš odpravljati svoje vzorce. in začneš tvoriti nove vzorce, ki ti služijo in prinašajo užitek.

Za vsakim triggerjem se skriva užitek. Neko olajšanje, sreča in predvsem ljubezen. Ljubezen do sebe. Sprejemanje sebe.

Zato naslednjič, ko te nekdo razjezi ali pa te neko dejanje razžalosti, bodi vesel/a. Ker ti je ta oseba pokazala pot do rasti in predvsem do UŽITKA. Zahvali se ji in se vrzi v predelavo izvora podzavestnega vzorca. Pa bo svet lepši.