a

Skrivnost dobrih erekcij

Kdor redno bere moje objave ve, da ni čudežne tabletke za dobre erekcije. Ja, so tabletke, ki ti dajo trdo erekcijo, ampak ti hkrati uničujejo telo in posledično vplivajo, da erekcija sama od sebe ne stoji več. Padeš v začaran krog tabletk in pripomočkov.

Erekcija odraža življenje moškega. Odraža njegov odnos do življenja, njegovo mentalno stanje in njegovo zdravje. Moški, ki skrbi za vse te aspekte življenja, je nagrajen z amazin’ erekcijami.

Prva stvar, ki je zelo pomembna je:

1.     Moški ve, kaj je njegov življenjski namen in ga živi.

Ko moški odkrije svoja darila, svoja znanja, jih živi in izpolnjuje ter najbolj pomembno, deli s svojo okolico in svetom, se vzpostavi pretočnost. Libido je tisti, ki vodi našo strast, ki nam daje energijo, da ustvarjamo stvari, ki jih resnično želimo. Libido predstavlja našo življenjsko in seksualno energijo. Toliko kot je ene, toliko je druge.

In moški libido (pa tudi ženski) je ogledalo moškega. Torej takšen kot je libido, tak je moški.

Ljudje, ki so povezani s svojim znanjem in darovi imajo največ seksualne energije.

2.     Prava moškost / moška energija

Moderni moški so omejeni. Nekako so prisiljeni omejevati svojo divjost in to se vidi v erekcijah. Včasih so imeli moški prostore, kjer so bili lahko surovi in divji. Tam je bilo to dobrodošlo. To se je kazalo tudi v njihovih erekcijah in možnostih, da si žensko lahko »vzamejo« kjerkoli in kadarkoli brez oklevanja.

Moški s trdimi erekcijami imajo prostor, da pokažejo svojo pravo živalsko naravo ter dajo ženski prostor, da stopi v svojo žensko energijo in se lahko preda ter prepusti.

3.     Srce

Ampak vsi te moški so kljub svoji živalskosti in surovosti, ko je prišlo do sovražnikov in tega, da v življenju dobijo, kar želijo, imeli strastno srce. Mehkobo znotraj trdote. In cilj vseh njihovih podvigov je vedno bila LJUBEZEN. Ta jih je le še dodatno okrepila – njihovo voljo in erekcije. Vse skupaj je pripeljalo do tega, da so ljubili še globje. 

To objavo posvečam vsem vam. Hvala, da ste tukaj, da me spremljate in podpirate. Hvala, da si daste priložnost za rast, za spremembo in napredek. Pa naj bo to seksualno področje, osebno področje, finančno področje. 

Hvala da ste.

Hvala za podporo. 

Moja strast je pomagati drugim, da zrastejo na seksualnem in osebnem področju. 

Vesela sem kakršnekoli podpore, zato sem ustvari profil na KO-Fi, kjer mi lahko še finančno pokažete podporo, če želite. 

https://ko-fi.com/pleasuremermaid