Ali si ti sveta vlačuga?

Sacred slut. Sveta vlačuga? Sveta nemarnica? Sveta kurba? Sveta prostitutka? Že to, da imamo za besedo slut prevode s tako negativnostjo (vlačuga / nemarnica), pove veliko o naši družbeni mentaliteti in odnosu do seksa.
Zgodovinsko so bile svete vlačuge v družbi sprejete in čaščene kot osebe, ki so bile povezane z bogovi oziroma univerzumom in so prinesle nad druge ljudi razsvetljenje.
V vsakem od nas živi sveta vlačuga. To je seksualna energija, ki je pogosto obsojena s strani družbe in okolice. Ženske in moški, ki znajo in uživajo v seksu so označeni kot fuckboy-i in kurbe. Vendar je tukaj zelo pomemben odnos do seksa, ki ločuje med sveto vlačugo in nekom, ki svoje travme in bolečine rešuje skozi seks.
Sveta vlačuga je oseba, ki skozi ritual spoznava spiritualno in energijsko stran svoje seksualnosti, torej PRAVO erotiko. Seks uporablja kot razsvetljenje, da začuti povezavo z univerzumom/nečem večjim.
Sveta vlačuga sebe ljubi in se spoštuje. Zavestno izbira partnerje, s katerimi bo delila svojo seksualno energijo. Se v celoti sprejema. Vso svojo temno in svetlo plat. Sebe se NE sramuje.
Kakor sem že napisala, sveta vlačuga je v vsakem od nas. Vendar je pri nekaterih na površju, pri nekaterih pa se je zataknila nekje v globini duše. Zgodovinsko so cerkev in podobne ustanove represirale človeško seksualno energijo, zato je zdaj družben problem to energijo obuditi in izražati na pravilen način. Sacred slut nas čaka, da jo najdemo, obudimo in sprejmemo.
In pa malo za razmislek: Misliš, da sprejemaš svojo seksualno energijo v popolnosti? Imaš pravilen odnos do seksa?