a

ORGAZMIČNI DECEMBER

Vesolje ti v življenje pošlje točno to, kar potrebuješ. Si rečem že stotič, pa še vedno sem vsakič znova presenečena.

Hvala. Slišim te.

December – eden izmed lepših mesecev v letu. Preživimo ga v prazničnem vzdušju, vse je lepo in diši. Zato sem se odločila, da ga bom letos doživela še posebej orgazmično.

Spuščam se na pot, kjer bom cel december raziskovala svoje telo in orgazmični potencial. Želim si uživati v svoji družbi, v svojem telesu, v svojem srcu. Želim se sprostiti, se predati in samo biti.

Izkazovala si bom ljubezen na vse možne načine. Si skuhala kaj okusnega, si oblekla oblačila, v katerih se počutim kot boginja. Šla v naravo in se z njo že bolj povezovala. Ampak česar se pa najbolj veselim, da se bom v mesecu decembru dokončno, za vedno in ljubeče SPREJELA. Poznala in ljubila bom vsak centimeter svojega telesa, vsako dlako na sebi, vsako brazgotino, vsako teksturo kože – od mehke do hrapave – vse. Uživala bom v svoji družbi in si dajala največji užitek in pozornost.

Raziskovala bom svoje telo, svojo Yoni, jo ljubila in se učila. Prepustila se bom, da mi ona pokaže užitke in orgazmični potencial.

V leto 2021 bom vstopila kot multiorgazmična ženska.

Želim si, da se mi pridružijo ženske, ki so se pripravljene posloviti od negativnih misili med seksom:

–        Nič več obsojanja o izgledu in kotih telesa.

–        Nič več spraševanja o orgazmu, ali sem blizu ali mi bo prišlo.

–        Nič več nižanja svojega glasu in sramovanja pred tem kako stokaš.

–        Nič več pričakovanja, da bo nekdo drug poskrbel za tvoj užitek.

–        Nič več ničesar, česar ne potrebuješ.

Samo še samozavest, užitek in orgazmi.

Če se mi želiš pridružiti mi napiši DM.

Programa ni, bo samo intuicijo vodenje in podpora med nami. To je vse kar rabimo, da spoznamo same sebe. (samo za ženske)