Kje je sploh začetek in kje konec?

Življenje me že od nekdaj pelje v nove in neznane smeri. Zanimivo pa je to, da me vedno pelje tja, kamor si moje srce želi.

 

Težko definiram začetek Pleasure mermaid. Ali je bila to posledica odnosa okolja do seksa? Ali je bila to posledica želje po odkrivanju svoje ženstvenosti? Ali je bila to posledica želje po odstranitvi bule na prsih, ki mi je zrasla tako rečeno čez noč?

 

Odgovor se nahaja nekje v skupu vseh vprašanj hkrati.

 

In moja pot se je šele začela. Da spoznam svoje telo, ga sprejmem v popolnosti in začnem v njem uživati. Leteti kot svobodna ptica, zaplavati kot morska deklica. Odkrivati čudesa spolnosti in užitke orgazmov. In to pot si želim prehoditi z vami.

 

Želim si, da začnemo dojemati svoje telo kot tempelj in seks kot sveto stvar. Sprememba se začne pri posamezniku. Vsi lahko doživimo orgazem – ne samo enega, 100 različnih in zelo intenzivnih. Vendar moramo najprej spoznati in sprejeti svoje telo – tako fizično kot energijsko. 

 

Želim si, da skupaj zberemo pogum in stopimo na pot spoznavanja svojega telesa in spolnosti. Skupaj premagujemo ovire in sprejmemo čudovit biser, ki se skriva v nas.

Nihče te ne bo osrečil, če nisi srečen sam. Nihče te ne bo ljubil, če se ne ljubiš sam.

Pleasure Mermaid

Moji novi produkti