a

MY PUS*Y MANUAL 2

Kako želim, da se me dotikaš?

Težave imamo pri komunikaciji. Sploh pri izražanju svojih seksualnih želja. Kako želimo, da se nas partner/ica dotika? Katere tehnike so nam všeč? Koliko pritiska z jezikom? Kakšna hitrost penetracije? Kdaj je pravi čas, da se partner/ica dotakne naše yoni?

Nešteto vprašanj, na katere odgovora ne damo.

Če želimo uživati, bomo morali našim ljubimcev kaj tudi povedati in pokazati. Zato bom jaz prva kar javno prebila led, mogoče pa koga opogumim pri izražanju svojih želja.

Lahko pa si to vzameš kot vajo, kot sem si jaz in si zapišeš svoj PUS*Y MANUAL / DI*K MANUAL in ga po želji deliš še s kom.

___________________________________________________________________________

Poskrbi, da bo yoni vlažna, ko drsiš po njej – kot da drsiš po ledu. Ko vidiš, da sem pripravljena, me vprašaj, ali si te želim čutiti v mojem sladkem cvetu.

Tease me.

The more you tease, the more I will give back. Sledi mojemu dihu in telesu. Prilagajaj ritem meni. Šele ko bo teklo iz mene, sem pripravljena na penetracijo.

Poliži me. En prst v moji yoni in tvoj jezik na površini ščegetavčka. Nežno. Všeč mi je, da zajameš z jezikom večjo površino, kot pa samo ščegetavček. Dokler ni pripravljen na bolj grobe dotike.

To ni mučenje. To je potovanje v tretji svet.

V svet, ki ga želim deliti s tabo.

Vabim te.

*če želiš, mi lahko pošlješ svoj pus*y/di*k manual, ki ga bom anonimno objavila na svoj story. Dejmo malo poživet tale petkov večer.