a

MY PUS*Y MANUAL 1

Kako želim, da se me dotikaš?

Težave imamo pri komunikaciji. Sploh pri izražanju svojih seksualnih želja. Kako želimo, da se nas partner/ica dotika? Katere tehnike so nam všeč? Koliko pritiska z jezikom? Kakšna hitrost penetracije? Kdaj je pravi čas, da se partner/ica dotakne naše yoni?

Nešteto vprašanj, na katere odgovora ne damo.

Če želimo uživati, bomo morali našim ljubimcev kaj tudi povedati in pokazati. Zato bom jaz prva kar javno prebila led, mogoče pa koga opogumim pri izražanju svojih želja.

Lahko pa si to vzameš kot vajo, kot sem si jaz in si zapišeš svoj PUS*Y MANUAL / DI*K MANUAL in ga po želji deliš še s kom.

___________________________________________________________________

»Predstavljaj si, da sem kot cvet. Da se cvet razcveti potrebuje sonce, vodo in čas. Ko bo cvetel, bo lahko prišla čebelica in se napila nektarja.

Rada imam, da med poljubljanjem rahlo raziskuješ po mojem telesu. Vse okoli moje Yoni. Nje se dotakneš šele takrat, ko čutiš da je moja koža na telesu in obrazu vroča, da mi kri vre v žilah. Potem se lahko počasi priplaziš do Yoni. Najprej se je dotikaj kot da je iz porcelana, krhka. Draži me, igraj se z mano. Make me beg for it. Make me beg for your touch, fingers, mouth, lingam. Dotikaj se in božaj moje zunanje ustnice lahkotno, kot da so tvoji prsti pero. Da si te bom želela čutiti v sebi – bolj kot karkoli drugega na svetu.

Božaj notranjost mojih stegen, moj presredek, anus. Nežno plazi čez moj ščegetavček, tako da se bo sam napolnil s krvjo od pričakovanja.

Počasi se lahko začneš dotikati vhoda v nožnico. Začuti vročino, ki se nabira. Sliši moje stokanje, ko čutim tvoje prste na moji koži, kako se približujejo moji nožnici.

AGAIN, make me beg for it.