a

MY FIRST TIME

Moje celo življenje se je vrtelo okoli s*ksa. Spomini, ki se jih spomnim v detajle, so povezani z njim. Od prvih sanj, do prvega poljuba, do prvih hitrih utripov srca. Simpatij sem imela ogromno, ampak vedno sem si govorila: Prvič boš s svojim fantom, ki ga boš imela rada. Prišlo je velikoo trenutkov, ko bi najrajši prekršila to svoje nenapisano pravilo, ampak nisem. In »končno« je prišel čas, ko sem spoznala svojega prvega bodočega fanta. Čutila sem, da je to to, da sem zaljubljena – da bova skupaj.

Kemija oziroma s*ksualna energija med nama je bila nenormalna, vse se je kar iskrilo. In končno sem imela priložnost to energijo tudi pokazati. Če se prav spomnim, je minilo točno 6 dni od uradnega začetka zveze, ko sva se znašla v moji sobi. Oba sva vedela kaj sledi in jaz sem bila potrebno neučakana. Strah me ni bilo, ker sem mu zaupala, moje srce pa je bilo mešanico vznemirjenja in adrenalina.

Vse je potekalo točno tako kot je treba. Ni me bolelo, AH, zelo zelo zelo sem uživala! Bilo je seksi, ljubeče, strastno, na trenutke tudi malo agresivno. Bilo je popolno.

Orgazma sicer nisem doživela, ampak mi je bilo popolnoma vseeno. Preživela sem čudovit trenutek z osebo, ki jo imam rada. In to je bilo tisto, kar je štelo.

Vredno je bilo počakati. Najbolj sem hvaležna, da se z veseljem spominjam tega trenutka. Da nisem poslušala in tekmovala z mojo družbo, v kateri je večina prijateljic že imela svoje prve s*ksualne izkušnje. Da sem poslušala svoje srce in ne svoje YONI. Kar je bilo velikokrat zelo zelo težko! Hahah

Vsem, ki imate podobne misli kot jaz svetujem, da ne poslušate ne glave, ne svoje Yoni ali Lingama, ampak poslušate srce. Tako nikoli ne boste obžalovali trenutka v življenju.

In se boste imeli zelo lepo. Kjerkoli, kadarkoli in pri katerikoli stvari.