a

MASAŽA PRSI

Prsi. Simbol ženstvenosti skozi celotno zgodovino človeštva. Kiparji, risarji, pesniki, pisatelji jih opevajo in upodabljajo že od začetka človeštva. Le da so jih takrat opevali z lepoto, spoštovanjem, oboževanjem. Danes pa se prsi več ali manj seksualizira in pornografira.

Le kdaj smo ženske pozabile spoštovanje do svojih teles? Kdaj smo svoje telo začele tudi same obravnavati kot seksualni objekt?

Čas je, da se ponovno zavedamo naše lepote. Naše ženstvenosti vseh oblik. Prsi so simbol ženstvenosti, mehkobe, topline in materinstva. Predstavljajo žensko vitalnost in energijo. Tam kjer so prsi, tam je srce. Prsi so vrata do naše srčne čakre. Topla, vabljiva vrata, ki predstavljajo varnost. Varnost za otroka in moškega. Varnost za nas.

Če želimo obuditi našo seksualnost, moramo najprej obuditi ljubezen do sebe in srčno čakro. Največ ljubezni pa si lahko damo prav s samoljubljenjem. Eden izmed načinov samoljubljenja je masaža.

Masaža prsi je ena izmed najboljših daril, ki si jih lahko podarimo. S tem pokažemo svojemu telesu, da ga imamo rade. Pokažemo prsim, da jih sprejemamo – točno takšne kot so. Z masažo prsi in prostora med prsmi si zavestno dajemo ljubezen.

Masaža prsi pospeši krvni pretok. S tem ko ga pospeši, so prsne mišice bolj pretočne. Prsi se tako sčasoma začnejo dvigati in se povečajo. Prav tako z redno masažo prsi preventivno preverjate vaše prsi in zaustavljate nastanek odmrlih celic in s tem manjšate možnost rakastih celic.

S tem, ko se bodo prsi dvigale in večale, se bo odpiralo tudi vaše srce. In so se odpre srce, se odpre tudi vaša yoni.

Jaz sem presrečna, da sem spoznala masažo prsi. Ko sem jih začela masirati, sem jih prvič videla v drugačni luči. V lepi luči. Začela sem jih spoštovati in jih gledati z ljubeznijo. Začela sem se počutiti bolj ženstveno in moje prsi so začele spreminjati svojo vizualno obliko. Postajale so bolj polne in čvrste, prav tako moje srce. Nekaj let nazaj sem razmišljala o povečavi prsi – zdaj jih ne zamenjam za nič na svetu.

Je še katera razmišljala o povečavi prsi? Da bi njene izgledale točno tako kot iz raznih reklam?