a

Kako povečati svoj orgazmični potencial

Era kratkih in hitrih orgazmov se končuje. Zakaj? Ker smo sposobni in si zaslužimo več kot to.

Moški izliv in klitorialni orgazem sta enaka. Oba sta površinska, kratka, ostra in hitra. Velikokrat nas pustita emocionalno prazne in brez energije. Sta kot adrenalinski skok v vodo. Adrenalin traja par stotink, potem pa smo že v vodi in na površju.

Zakaj si nebi teh par stotink spremenili v minute? V ure? V dneve?

In tehnika, da živimo naš užitek je zelo lahka.

Ko začutimo, da se v nas prebuja občutek poželenja, potrebnost, se ustavimo. NE gremo takoj masturbirat in doživet en hiter orgazem.

Zadihamo in se osredotočimo na ta občutek. Je kot neka sila, ki se premika v našem seksualnem centru. Opazujemo jo. Dihamo v trebuh oziroma v to seksualno energijo. Vizualiziramo si, da začne energija teči iz seksualnega centra do srca in potem do glave. Tako se bo razpršila in začela krožiti po našem telesu.

S tem ko seksualna energija kroži, začne postopoma rasti, se builda. Naše poželenje se začne večati skozi vsak dih in s tem tudi naš orgazmični potencial. Tako užitek ostane v našem telesu tudi po več ur. To pa pomeni, da se lahko ljubimo po več ur, brez da bi izgubili našo željo.

Seksualna energija je življenjska energija. Ko smo potrebni, nas nikoli ne premaga spanec. Vedno dobimo energijo za kakšno igrico ali dve. Zato lahko seksualno energijo uporabimo tudi za naše življenje. Ko smo potrebni, je naša ustvarjalnost na vrhuncu. Lahko se lotimo ali nadaljujemo razne projekte in zastavljene cilje. Ko je užitek prisoten v nas, ga vidimo in čutimo tudi v naši okolici. In naše življenje postane orgazmično.