a

Če pravilno masturbiraš, bo tvoj () zrasel 2

Problem ni preveč samozadovoljevanja, problem je v ejakulaciji. Ejakulacija (torej sp?rma) moškemu pobere veliko energije, moči in motivacije.

Korak do tega, da je moški boljši v postelji, je, da se začne pri masturbaciji fokusirati nase in na svoj užitek.

Zato je pristop do samozadovoljevanja zelo zelo pomemben. V nadaljevanju bom predstavila še ostale točke:

3.     Raziskuj presredek

Dotikanje presredka pomaga, da ustaviš avtomatski izliv sp?rme ob orgazmu. Prav tako dotikanje presredka povzroča, da gre več krvi v penis, kar naredi moško erekcijo tršo in bolj intenzivno. Prav tako lahko s stimulacijo presredka moški hkrati masira prostato in doživi orgazem!!

Presredek je najbolj stimuliran takrat, ko je moški popolnoma vzburjen in je območje presredka zatečeno od spredaj do zadaj. Če ob masiranju presredka moški ne čuti dovolj, ali pa je občutek neprijeten, pomeni, da še ni dovolj vzburjen, zato naj preneha in počaka, da se bolj vzburi.

4.     Vzemi si čas

V raziskavi so uporabili 1000 moških in ugotovili, da če moški zdrži od 15 do 20 minut zadovoljevanja brez IZLIVA, potem lahko med penetracijo zdrži kolikor ŽELI! Torej z malo vaje se moški lahko pohvali z odlično nagrado. Je pa to veliko, če si navajen na 2 do 3 minutke masturbacije.

Eden izmed moških, ki vadi multi-orgazmično tehniko pravi:

»Včasih sem masturbiral 3 do 5 minut samo zato, da sem se olajšal, sprostil napetost ali pa iz dolgčasa. Sedaj pa med masturbiranjem igram, tako da mi ne pride. Po nekaj vaje, sem lahko tudi od 15 do 20 minut.

Vzemi si čas – sprosti se z vročim tušom ali kopeljo, zmasiraj si zelo. Dotikaj se celotnega telesa in opazuj občutke.

5.     Razvijaj ljubezen

Veliko moških se zadovoljuje, zelo malo pa jih to počne z nežnostjo, z ljubeznijo. Moški naj se ljubi sam s sabo – kako moški masturbira je velik pokazatelj, kakšen ima ODNOS do žensk.

Vir: The multi-orgasmic man (Mantak Chia & Douglas Abrams)