a

Ali stres ubija tvojo erekcijo?

Vsi mi bi radi slišali preproste odgovore na zapletena vprašanja. Ampak v večini primerov to ni možno.

Kako si povečati penis?

Kako si povečati prsi?

Kako biti boljši/a v postelji?

Kako zdržati dlje časa?

Kako se počutiti kot bog/boginja med seksom?

Odgovori na to so. Ampak koliko nas je resnično pripravljenih narediti to spremembo? Veliko ne. Enostavno niso pripravljeni iti na višji level dojemanja, na višji level zavesti. Rajši segajo po preparatih za povečavo penisa, ki ti ga dolgoročno verjetno le izmučijo – ali pa gredo pod nož. Saj plastične operacije in razni lepotni posegi so zdaj itak normalni.

A vam zaupam eno skrivnost? Večina lepotnih posegov spremni zunanjost človeka, ampak zelo malo pa njegovo notranjost. Ja, zato se je treba kar potruditi.

Ja, penis se lahko naravno poveča in okrepi. Ja, lahko postaneš MASTER v postelji. Ampak ali si za to pripravljen spremeniti svoje življenje? Če je odgovor ja, potem bodo vse naslednje objave in tudi ta, zate.

Prva, najpomembnejša stvar je to: Kar daš vase, to si. Hrana in hidracija sta za penis še kako zelo pomembne. Bolj zdravo kot ješ, dlje časa bo zdržala tvoja erekcija. Več kot poješ organske zelenjave in sadja večja bo tvoja erekcija. Ker bolj kot si zdrav, bolj tvoje telo funkcionira.

In penis predstavlja tebe kot moškega. Tako kot funkcionira tvoj penis pri seksu ali masturbaciji, tako ti funkcioniraš v življenju.

Alkohol, kava, umetni dodatki – no go. Za vse te stvari je že splošno znano da imajo slab vpliv na naše telo, posledično tudi na penis. Seks pod vplivom alkohola v mnogih primerih sploh ni tako dober.

Hitra prehrana. Kdaj po tem, ko si se najedel McDonaldsa, ti je pasalo seksat? Kdaj po hitri prehrani si imel energijo za seks?

Izzivam te, da se opazuješ in primerjaš. Kako se počutiš, ko ješ hitro hrano? Kako se počutiš, če ješ zdravo, raznoliko hrano? Kje imaš več energije? Kdaj bi rajši seksal?

Veliko več še prihaja v naslednjih objavah. Ampak najprej pokrijmo osnove.