a

5 SKRIVNOSTI SEKSUALNO MOČNE ŽENSKE

1.     Delati na svojem sranju

Moč je soočiti se s svojimi blokadami in travmami, ki so zakoreninjena globoko v nas in nas delajo nemočne. Lahko so to travme iz otroštva ali samo preprost stavek naše mame: »Debela si.«. Nekatere stvari so potlačene tako globoko v nas, da se ne moremo do njih dokopati sami. Zato potrebujemo nekoga, da nam pomaga najti luč do stopnic v temo. Ogromno naših blokad in travm lahko razrešimo in dojamemo skozi pogovor. In pogovarjanje o naših strahovih je pogum. Soočiti se z našimi strahovi in jih premagati, pa je moč.

2.     Sprejeti svojo seksualnost

Sprejemanje naše seksualnosti ne pomeni počutiti se seksi, ko imamo oblečeno lepo spodnje perilo. Pomeni, da se sprejmemo v celoti. Vse naše fantazije, fetiše, globoke želje, ki si jih ne upamo priznati, vse kar si želimo in vse kar si ne. Vso svojo temo in svetlobo.

3.     Samozadovoljevati se

Če si ne moremo dati užitka, ko smo sami in ne odkrivamo svojega telesa ter kaj nas vzburja, kako lahko to pričakujemo od drugih? Pričakovati, da nas bo zadovoljila neka druga oseba, nas pripeljala do nepozabnega celotelesnega orgazma in poznala naše telo v nulo, ni pravično. Tako kot želimo, da se nas dotikajo drugi, se moramo dotikati sebe. Če želimo doživljati ekstatičen, nepozaben seks se moramo tako tudi samozadovoljevati. Samozadovoljevanje je nekaj povsem naravnega, kar počnemo že kot dojenčki. Je ena izmed največjih oblik izkazovanja ljubezni do sebe.

4.     Najti užitek v vsakdanjem življenju

Užitek ni samo seks. Užitek je življenje. In uživati v vsakem dnevu je ključ vsega. Uživati v čokoladi, v peneči kopeli, sprehodu v naravi, ležanju na plaži. Ko uživamo, smo v elementu in smo prisotni. Ko smo prisotni, zares živimo.

5.     Skrbeti za svoje zdravje

Naše telo je naš sveti tempelj. Zato je pomembno, kaj vanj vnašamo in koliko smo aktivni. Zelo pomembno je, da naše telo tudi počiva, med spanjem in meditacijo. Tudi to nas dela prisotne.

Seksualno močne ženske in moški bodo dobili veliko kritike s strani ljudi in družbe. To pa samo pomeni, da si ti ljudje želijo biti kot ti, ali pa so že in tega ne upajo sprejeti.

Na kateri strani mostu pa si ti? Na strani, ki trigira, ali ki je strigirana?

Vir: Juliet Allen